internaut |ˈɪntənɔːt| noun, informal, a user of the Internet, especially a habitual or skilled one. ORIGIN 1990s: blend of Internet and astronaut.

Baggrundshistorie

Internauterne blev grundlagt i 2009 og var det naturlige fortsæt af allerede igangværende webbureau, teknologi innovations lab og specialist konsultation. Derved blev til den samling internauterne er kendt for i dag. Internauterne var med allerede i 1995, hvor første version af det kendte sprog Java blev udgivet, hvor vi var med til at udvikle de første webapplikationer. Og i 2005 da WiFi for alvor indtog verdenen, hvor internauterne var hurtige til at hjælpe private forbrugere med at lukke huller i den dengang skræntende sikkerhed på trådløse netværk. I 2012 var de med til at grundlægge Danish Unmanned Aerial Vehicle Evolution Group (DUAVE) som har til formål at fremme den teknologiske udvikling indenfor droneteknologi.
I dag udvikler internauterne specialiserede softwareløsninger til kunder med unique behov, underviser i programmering og teknologi, bygger robotter og droner og meget mere.

Filosofi

Hos Internauterne mener vi at teknologi kan hjælpe os langt hen af vejen, men realiteten er at vi hver dag ser hvor kringlede og besværlige software og websider kan være. Man skal ikke engang kigge særlig godt efter. Vi tilstræber os derfor at lægge vægt på brugbarheden af vores designs. Dette er simpelthen en af vores kerneværdier, og er derfor altid synlige i alt hvad vi udvikler.