En komplet partner i IT

Vi sørger for opsætning og drift at dit udstyr og netværk. Vores komplette løsning inkluderer derfor både drift af arbejdstationer (laptops og desktops), servere og applikationer samt netværksinfrastruktur, både WiFi og kablet.

Vi værdsætter samarbejde med virksomheder. Flere IT leverandører mener at virksomheders IT infrastruktur minder om hinanden, men vi har erfaret at de fleste har bedst af et skræddersyet produkt, der passer til virksomhedens arbejdsprocesser på samme måde som en skræddersyet habit passer til personen, fremfor én fra stativet i storcenteret.

For at dette kan lade sig gøre, allokerer vi en specialist kun til jeres virksomhed, som vil fungere som tovholder. Han vil typisk også være computer arkitekt, og bruge tid på at analysere arbejdsgangene i virksomheden for at kunne danne et billede af hvilke behov i har, der vil blive udarbejdet en strategi for implenetering kategoriseret efter enten hvor tidskritiske de er eller hvor mange ressourcer der er behov for.

Vores samarbejde med Kerio og VMware betyder at vi har mulighed for at levere en unik privat cloudbaseret serverløsning. Dette betyder at der ikke skal opstilles maskiner på jeres premis, samtidig er i sikret backup og opptid på serverne. Det eneste det kræver, er blot en internet forbindelse.

Les-Internautes (Internauterne) are acting as creative director for our company, the for a web presence is ever increasing, hence we require someone who is aware of our needs and able to act accordingly promptly. We have only the best to say about our relationship with Les-Internautes (Internauterne) -Insurance Company, Tokyo

Da vores virksomhed endnu er begrænset i størrelsen, og vi ønsker at sikre det høje kvalitetsniveau til vores kunder, har vi valgt at begrænse omfanget af kunder.

Dette udelukker dog ikke projekter med jeres virksomhed, tag kontakt til os og hør nærmere

Software & Webudvkiling

Vi benytter de nyeste, dog afprøvede teknologier til udviklingen af websites, for at sikre at kunden får den bedste oplevelse af et moderne website, med forventede funktionalitet.

De mobile platforme har i dag større og større indflydelse, derfor er det vigtigt for mange virksomheder at få deres virksomhed og produkter præsenteret på mobiltelefoner og tablets. Vi udvikler gerne en app til jer. Tag kontakt for at arrangere et møde.

Det er vigtigt for os at konstruere software som understøtter vores mantra om at computere er et værktøj som skal gøre livet lettere.

Derfor tager vi os tid til at analysere vores kundes behov og derved kunne designe software som opfylder netop jeres specifikke krav.

Læs mere om software- og web-udvikling her

.

Computer & Serverløsninger

Vi har endvidere solidt kendskab og god erfaring med at bygge vores egne maskiner

Da ikke alle medarbejdere i en virksomhed nødvendigvis har samme computerbehov, mener vi ikke at alle skal have samme maskine, nogle medarbejdere arbejder med grafisk tungt arbejde, andre jonglerer excelark og andre igen skriver kun mails. Nogle sidder på et tørt kontor, andre arbejder udenfor, men ønsker stadig at have mulighed for at kunne tilgå data elektronisk

Derfor laver vi en computer som er skræddersyet til den specifikke medarbejders arbejdsområde.


Vi bygger selv desktops og servere, men benytter udvalgte producenter til laptops samt tablets og telefoner, dette betyder selvfølgelig stadig at vi supporterer maskinerne såfremt der er behov for det.